横浜市立大学 医学部 消化器内科学教室

MEMBER PAGE ENGLISH PAGE

尾関 雄一郎先生の論文が掲載されました.

Safety and efficacy of water pressure endoscopic submucosal dissection for colorectal tumors with submucosal fibrosis (with video). Gastrointest Endosc. 2021 Mar 30;S0016-5107(21)00265-0.